Wednesday, September 21, 2011

Une e dua shume vendlindjen time dhe me pelqen ta jetoj jeten ne vendlindjen time

1 comment:

  1. vendi ku njeriu mund te sherohet eshte vendlindja shume fjale e bukur Laura love u

    ReplyDelete